Juwelen op maat

Ben je al lang op zoek naar jouw juweel en vind je het nergens? Wil je een eigen persoonlijk juweel dat op jou is afgestemd?

Belangrijke gebeurtenissen in uw leven kunnen zo vastgelegd worden met een persoonlijk voor jou ontworpen sieraad. Een geboorte armbandje, vriendschapsringen, een aandenken aan een dierbaar overledene of gewoon een geschenkje aan jezelf. Ik werk jouw ideeën uit tot een ambachtelijk vervaardigd kwaliteitsjuweel.

 

 

Transformaties

Uw oude juwelen die u nooit meer draagt kunnen de start zijn van een nieuw, hedendaags stuk!

Ofwel verwerken we de oude stukken samen tot iets nieuws. Ofwel starten we op basis van het pure goudgewicht met een volledig nieuw ontwerp en u betaalt u enkel het maakloon.

Briljanten en/of edelstenen van uw oude stukken kunnen verwerkt worden in dit nieuw juweel.

Kom eens langs in de winkel en wij geven u graag vrijblijvend advies.

Rouwjuwelen

Afscheid nemen van een dierbare is een moeilijke periode in het leven.

U kan bij ons in alle discretie en intimiteit terecht om uw mooiste herinneringen te bewaren.

In samenspraak kan er een uniek juweel ontworpen en vervaardigd worden. De assen wordt bewaard in een vulbare holte van het juweel en door ons afgesloten.

Eigen ontwerp

Met de technologie van deze tijd kunnen we u helpen om je eigen ontwerp volledig uit te werken. Met een 3d tekenprogramma maken we samen je ontwerp. Het eindresultaat is ongelooflijk. Nadien werken wij het voor jou volledig uit in ons atelier.

Wenst u een juweel of horloge te herstellen?