Pontiac

Pontiac uurwerken hebben een rijke historie. Het horloge merk werd in in 1931 geïntroduceerd door de Nederlander Ali Kinsbergen. Het idee van de oprichters was simpel: het beste horloge bereikbaar maken voor iedereen, door prima kwaliteit te bieden tegen een redelijke prijs.

In 1935 verraste PONTIAC met een uitdaging die de robuustheid van het horloge moest aantonen. Vanaf de Boerentoren in Antwerpen, het toenmalige hoogste gebouw van België, gooide Ali Kinsbergen een PONTIAC-horloge naar beneden voor het oog van tientallen journalisten en gerechtsdeurwaarders. Toen het 100 meter lager werd opgeraapt was het intact en werkte het nog. De demonstratie deed destijds veel stof opwaaien. Het was een waar succes voor het merk!

Nieuwe start in 2014

PONTIAC lanceert een nieuwe collectie kwaliteitshorloges met een Belgisch ontwerp, een Zwitsers gangwerk en saffierglas. De uurwerken worden met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en zijn voorzien van unieke details die typerend zijn voor het merk, dat klassieke modellen van hoge kwaliteit biedt.

Pontiac Overzicht